Loading
مساعدة بحـــــث قائمة الاعضاء اشتراك بريدى جديد اليوم التسجيل ملف العضو الرئيسية
اسم العضو: كلمة السر:
حفظ كلمة السر تذكيرك بكلمة السر?


شبيك لبيك تى فى
 المنتديات
 أســــــريات
 الغذاء - المطبخ والاطباق الشهية
 اطباق رمضان:كباب اللحم والذرة المشوى
 اضافة موضوع  الرد على الموضوع
 اطبع الموضوع
|| Bookmark and Share ||
الكاتب Previous Topic الموضوع Next Topic  

احلامنا
عضو ماسى

Egypt
24807 مشاركة

كتب فى :  - 25/07/2012 :  14:44:38  Show Profile





شبيك لبيك

خطوات عمل كباب اللحم والذرة المشوى ، اطباق جديدة للسحور ، اكلات سريعه مميزه لرمضان


المقادير


ثمرة فلفل أصفر مقطعة مكعبات متوسطة الحجم

ثمرة فلفل أحمر مقطّعة مكعبات متوسطة الحجم

ملعقة كبيرة فلفل أحمر حار مطحون

2 ملعقة كبيرة عصير برتقال

2 ملعقة كبيرة صويا صوص

2 ملعقة كبيرة زيت زيتون

ملح وفلفل أسود
طريقة التحضير

1- هاتي طبق صغير واخلطي فيه الصويا صوص مع زيت الزيتون وعصير البرتقال والفلفل الأحمر الحار والملح والفلفل الأسود، وقلبيهم كلهم مع بعض كويس.
2- ضيفي التتبيلة على اللحمة وقلّبيهم كويس مع بعض، وبعد كده دخّلي اللحمة الثلاجة لمدة يوم كامل؛ علشان تتشرب من التتبيلة كويس وماتاخدش وقت معاكي في الشواء.
3- هاتي أسياخ خشبية، وابدئي في رصّ اللحمة فيها؛ كالتالي: قطعة لحمة تليها قطعة ذرة حلوة تليها قطعة فلفل أصفر تليها قطعة فلفل أحمر.
4- حطّي الأسياخ على الشواية الكهربائية أو دخّليها في فرن البوتاجاز على درجة حرارة متوسطة لمدة ساعة أو لغاية ما تلاقي اللحمة استوت، وبعد كده خرجيها ورصيها في أطباق التقديم





Edited by - احلامنا on 25/07/2012 14:51:56

سيف حسن
عضو فعال

Egypt
314 مشاركة

كتب فى :  - 29/07/2012 :  04:59:09  Show Profile
اكلة جامدة تسلم ايدك
Go to Top of Page
  Previous Topic الموضوع Next Topic  
 اضافة موضوع  الرد على الموضوع
 اطبع الموضوع
|| Bookmark and Share ||
أذهب الى:
 

منتديات || دردشة || احدث الاخبار || الرياضة اليوم ||مجلة زووم || عالم المرأة || المطبخ العربى || للكبار فقط

دنيا ودين || القرأن الكريم || عمرو خالد || دليل المواقع || خدمات الموقع || خدمات حكومية || المراسلة وابلاغ انتهاك

|| Bookmark and Share