Loading
مساعدة بحـــــث قائمة الاعضاء اشتراك بريدى جديد اليوم التسجيل ملف العضو الرئيسية
اسم العضو: كلمة السر:
حفظ كلمة السر تذكيرك بكلمة السر?


منتديات اوليفيا
 المنتديات
 أســــــريات
 الغذاء - المطبخ والاطباق الشهية
 اسماك : السنجارى
 اضافة موضوع  الرد على الموضوع
 اطبع الموضوع
|| Bookmark and Share ||
الكاتب Previous Topic الموضوع Next Topic  

عفروتة شبيك
مشرف ادارى

Egypt
70936 مشاركة

كتب فى :  - 02/08/2012 :  14:47:02  Show Profile





منتديات اوليفيا

السنجارى


المقادير:

كيلو سمك بورى - طماطم تقطع قطع صغيره - 4 فصوص ثوم - 2 ثمرة ليمون - مقدار كرفس - مقدار كسبرة ناعمة - ثمرة فلفل حار - ثمرة فلفل رومى الوان - ثمرة بصله - - مقدار ملح فلفل

التحضير:


نظفى السمك البورى
وقفى السمكه على بطنها وشقيها نصين من الظهر
بس ماتفصليش النصين عن بعض
يعنى السمكه هيبقا شكلها مسطح قدامك ويتم تنظيفها عن طريق الظهر وشيلى الراس والديل مالهمش لازمه
رصى السمك فى صينيه
اخلطى الطماطم والبصل والكمون والليمون وبقدونس وكرفس مع بعض
حطى الخليط ده على وش كل سمكه
رشى ملح بسيط وزيت على الوش
نحضر صينيه وندهنها بالزيت ونضع بها السمك الملفوف فى ورق حرارى وندخله الفرن الى ان ينضج

قدمى كل سمكه بالخليط اللى عليها فى طبق وحطى السوس بتاعها معاها
والف هنا





Edited by - احلامنا on 03/08/2012 12:50:11
  Previous Topic الموضوع Next Topic  
 اضافة موضوع  الرد على الموضوع
 اطبع الموضوع
|| Bookmark and Share ||
أذهب الى:
 

منتديات || دردشة || احدث الاخبار || الرياضة اليوم ||مجلة زووم || عالم المرأة || المطبخ العربى || للكبار فقط

دنيا ودين || القرأن الكريم || عمرو خالد || دليل المواقع || خدمات الموقع || خدمات حكومية || المراسلة وابلاغ انتهاك

|| Bookmark and Share