Loading
مساعدة بحـــــث قائمة الاعضاء اشتراك بريدى جديد اليوم التسجيل ملف العضو الرئيسية
اسم العضو: كلمة السر:
حفظ كلمة السر تذكيرك بكلمة السر?


جروب شبيك لبيك
 المنتديات
 أســــــريات
 الغذاء - المطبخ والاطباق الشهية
 فول بالبيض
 اضافة موضوع  الرد على الموضوع
 اطبع الموضوع
|| Bookmark and Share ||
الكاتب  الموضوع Next Topic  

عفروتة شبيك
مشرف ادارى

Egypt
70782 مشاركة

كتب فى :  - 14/05/2018 :  13:44:41  Show Profile





جروب شبيك لبيك

الفول بالبيض

فول بالبيض في الفرن تحطي ال فول في بيركس او اركوابال بعد ما يسخن تمام جداا يغلي بمعني اصح وبعد كده تضيفي البيض بانك تعملي زي حفره بالمعلقه وتنزلي فيها بيض بالدد الي انتي عايزه من حراره الفول البياض هيمسك علي طوال هتحطيه تحت الشوايه علشان يحمر والصفار ينضج

طريقه تانيه جربتها معاه اني عملت البيض الاومليت لوحده والفول لوحده فول بالملح فقط وبعد كده نزلت بالاومليت عليه حاجه واووووو




   الموضوع Next Topic  
 اضافة موضوع  الرد على الموضوع
 اطبع الموضوع
|| Bookmark and Share ||
أذهب الى:
 

منتديات || دردشة || احدث الاخبار || الرياضة اليوم ||مجلة زووم || عالم المرأة || المطبخ العربى || للكبار فقط

دنيا ودين || القرأن الكريم || عمرو خالد || دليل المواقع || خدمات الموقع || خدمات حكومية || المراسلة وابلاغ انتهاك

|| Bookmark and Share